NERTA MEGA-NET Bi-Compound

NERTA MEGA-NET Bi-Compound

100,22 z DDV

Alkalni dvokomponetno sredstvo za zelo umazana vozila ali delovni prostor.

OPIS:

NERTA MEGA-NET je dvokomponentni kationski detergent, ki se lahko uporablja le v razredčeni obliki. MEGA-NET je alkalno in koncentrirano čistilo na osnovi topil in posebnih površinsko aktivnih snovi. MEGA-NET je še posebej priporočljiv za čiščenje avtomobilov in tovornjakov, ki so onesnaženi z onesnaženjem zraka, maščobami in solmi. MEGA-NET gladko odstranjuje tako imenovano statično umazanijo. Enostavno sperite. Zagotavlja vodoodbojni učinek. MEGA-NET se lahko uporablja tudi v kemijskih lokih, visokotlačnih čistilnikih in ročnih avtopralnicah. MEGA-NET se priporoča tudi za čiščenje motorjev in vseh z mastjo in oljem umazanih delov strojev..

NAVODILA ZA UPORABO:

PRETRESI PRED UPORABO!
Generator pene: za močno umazana vozila pripravite raztopino 1 proti 10 (1 L na 10 L vode). Na avtu od spodaj navzgor. Pustite, da se namaka 1-2 minuti in sperite z visokim pritiskom. Za rahlo umazana vozila pripravite raztopino 1 proti 25 ali 1 proti 50 po enaki metodi. Tlačni čistilnik: Naredite raztopino od 1 do 10 regulacijskih ventilov tako, da je metoda zadovoljiva, približno 0,5 % do 2 % na šobi in pri želeni temperaturi približno 50 °C. Ročno čiščenje: uporabljena 1 % raztopina 1 L do 100 L vode. Pranje vozila z gobo ali ščetko. Temeljito sperite.Motorji in deli: Glede na kontaminacijo uporabite raztopino od 10 do 30 %, vbrizgajte koščke in pustite, da se namočijo, nato sperite z visokim pritiskom in vročo vodo.
POZOR: NERTA MEGA-NET je neškodljiv v koncentraciji svetlobe npr. 1 % za lake in druge materiale, ki se uporabljajo v avtomobilskem sektorju. Pri visokih koncentracijah, npr. 1 do 10, se morate prepričati, da so površine, ki jih je treba očistiti, odporne.POMEMBNO: NIKOLI ne pustite, da se posuši na vozilu..

Scroll to Top